Wil je ook eindelijk die dozen op zolder ècht weg kunnen doen? 

Met vastleggen en loslaten leer ik je stap voor stap hoe je weer meer rust en ruimte in je huis kunt creëeren met behulp van fotografie.

De meeste opruim methodes zijn gefocust op spullen zo efficiënt mogelijk opbergen, bij vastleggen en loslaten draait het juist om spullen echt los leren laten. Door spullen die al jaren liggen te verstoffen en plek innemen nu echt weg te kunnen doen hou je ruimte over de dingen die wel functioneel en fijn zijn in huis.

 

Ook is er echt aandacht voor spullen met een emotionele waarde. Je leert hoe je deze spullen goed kan vastleggen en archiveren, zodat je ze altijd gemakkelijk terug kunt kijken en de herinnering bewaard blijft.

Deze methode is een combinatie van al mijn kennis van fotografie en jaren ervaring met mijn eigen spullen opruimen. Ik help je om weer rust en ruimte in je huis te creëren èn leer je om een overzichtelijk digitaal archief te creëren waar de herinneringen weer echt een plek krijgen.

 

Ga zelfstandig aan de slag met het werkboek vol praktische tips over fotograferen en archiveren of kies voor de cursus als je liever meer begeleiding krijgt.

De cursus begint op 9 januari en wordt online gegeven.

 

In 5 weken tijd leer je van rommel naar rust te gaan. Je ontvangt tips en opdrachten en er zijn verschillende mogelijkheden om vragen te stellen en persoonlijke begeleiding te krijgen.

 

Met het werkboek kun je direct aan de slag.

 


LET'S GO!

Met de cursus ga je een aantal weken lang gericht aan de slag met opruimen en het vastleggen van je spullen.

De eerst volgende cursus begint op 9 januari en is online te volgen. Je ontvangt 5 weken lang tips en opdrachten en er zijn verschillende mogelijkheden om vragen te stellen en persoonlijke begeleiding te krijgen.

Wil je zelfstandig aan de slag met het digitale werkboek? Kies dan deze optie.

Mocht je later toch behoefte hebben aan meer begeleiding is het mogelijk om losse video calls bij te boeken.

Wil je meer begeleiding of kun je wel wat extra motivatie gebruiken? Bij dit pakket krijg je naast het digitale werkboek ook een persoonlijke video call.

 

Tijdens het gesprek bespreken we je huidige situatie en maak ik een stappenplan om jouw doel te bereiken.

Wat je kunt verwachten van het werkboek:

Het werkboek is een digitaal bestand met verschillende modules. Je krijgt direct na de aankoop het bestand toegestuurd per mail en kan dus gelijk aan de slag!

Je hebt geen geen dure camera of voorkennis over fotografie nodig, alleen een smartphone. Ik neem je stap voor stap mee in de modules over uitzoeken, fotografie en archiveren. Een aantal pagina’s zijn speciaal ontworpen om te kunnen printen. Op de pagina staat duidelijk beschreven wat de bedoeling is. Door het fysiek op te schrijven ben je er actiever mee bezig en onthoud je het beter. 

Alle programma's die ik bespreek in het werkboek zijn gratis te downloaden.

preview van een aantal pagina's uit het werkboek